news_top_banner

Hvordan overhale radiatoren til dieselgeneratoren?

1. Vannradiatorens hovedfeil er vannlekkasje.Hovedårsakene til vannlekkasje er: viftens blad er ødelagt eller vippet under drift, noe som resulterer i skade på kjøleribben;Radiatoren er ikke festet ordentlig, noe som får radiatorleddet til å sprekke under driften av dieselmotoren;Kjølevannet inneholder for mye urenheter og salt, noe som gjør at rørveggen blir alvorlig korrodert og skadet mv.

2. Inspeksjon etter at radiatoren er skadet.Ved vannlekkasje på radiatoren skal utsiden av radiatoren rengjøres før vannlekkasjekontroll.Under inspeksjonen, bortsett fra å forlate et vanninntak eller -utløp, blokker alle de andre åpningene, sett radiatoren i vannet, og injiser deretter ca. 0,5 kg/cm2 trykkluft fra vanninntaket eller -utløpet med en oppblåsingspumpe eller høytrykkspumpe luft sylinder.Hvis det blir funnet bobler, indikerer det at det er sprekker eller skader.

3. Radiatorreparasjon
▶ Før du reparerer radiatorens øvre og nedre kammer, rengjør de lekkende delene, fjern deretter metallmalingen og rusten helt med en metallbørste eller -skrape, og reparer deretter med loddetinn.Hvis det er et stort område med vannlekkasje ved festeskruene til øvre og nedre vannkammer, kan øvre og nedre vannkammer fjernes, og deretter kan to vannkammer med passende størrelse lages igjen.Før montering, påfør lim eller tetningsmiddel på toppen og bunnen av tetningspakningen, og fest den deretter med skruer.
▶ Reparasjon av radiatorvannrør.Hvis det ytre vannrøret til radiatoren er mindre skadet, kan det generelt repareres ved tinnsveising.Hvis skaden er stor, kan rørhodene på begge sider av det skadede røret klemmes fast med spisstang for å hindre vannlekkasje.Antall blokkerte vannrør bør imidlertid ikke være for mye;Ellers vil radiatorens varmeavledningseffekt bli påvirket.Hvis radiatorens innvendige vannrør er skadet, skal vannrøret skiftes eller sveises etter at øvre og nedre vannkammer er fjernet.Etter montering, sjekk radiatoren for vannlekkasje igjen.


Innleggstid: 09. oktober 2021